مصاف زارع و معصومی برای دوبنده تیم ملی ۳ ملی‌پوش وزنه‌برداری به مسابقات قهرمانی آسیا می‌روند استقلال به‌ضرر پرسپولیس بازی می‌کند | معمای بزرگ بازی هفته آخر ۷ تیم از آسیا در جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ پیروانی از ضاربان شکایت می‌کند بازگشت مسئولان سازمان لیگ وسط راه تهران به تبریز | زنوزی نبود، جشن تراکتور برگزار نشد آقای تاج، تکلیف پرونده مس رفسنجان را معلوم کن نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| کاش زودتر تمام شود این فصل سیاه! ویدئو| بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم گل‌ها | تلاش تا آخرین نفس برای نایب‌قهرمانی! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی برابر خیبر خرم‌آباد حذف زودهنگام و تلخ ساحلی‌بازان ایران از جام جهانی مهرداد محمدی، همچنان خارج از لیست استقلال
سرخط خبرها

استقلال زیر چکمه‌های داور چینی | تأیید اشتباه توسط کارشناسان

  • کد خبر: ۳۰۳۵۲۹
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
استقلال زیر چکمه‌های داور چینی | تأیید اشتباه توسط کارشناسان
استقلال درحالی در جده عربستان مقابل الاهلی به تساوی دست یافت که گل دوم میزبان روی اشتباه کمرشکن داور چینی به ثمر رسید تا آب سردی بر پیکر تیم استقلال باشد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، گرچه استقلال در شب دیدار با الاهلی عربستان موفق شد یک امتیاز باارزش در مقابل میزبان به دست آورد و همچنان یکی از شانس‌های مهم صعود از گروه لیگ نخبگان به مرحله بعد باشد، در عین حال آبی‌ها می‌توانستند برنده این بازی هم لقب بگیرند و برد بزرگی را به چنگ آورند.

دقایقی بعد از اخراج محمدحسین اسلامی که با آن ضربه تماشایی قلب همه استقلالی‌ها را تسخیر کرد، داور چینی صحنه‌ای را که سیدحسین حسینی برای دفع توپ، از دروازه خارج شده بود، پنالتی تشخیص داد؛ تصمیمی که به‌زعم بسیاری از کارشناسان، کاملاً اشتباه بود و حتی کارشناسان فوتبال آسیا نیز مهر تأیید زدند بر نادرستی اعلام پنالتی به سود میزبان.

حیدر سلیمانی، یکی از کارشناسان داوری، درباره این صحنه گفت: «در دقیقه ۸۲، داور چینی در اعلام پنالتی روی برخورد سیدحسین حسینی با ایوان تونی خیلی سخت‌گیری کرد. در این صحنه، ابتدا دروازه‌بان استقلال توپ را دفع کرد و این برخورد طبیعی بود‌. فکر می‌کنم ما نینگ تحت تأثیر جو ورزشگاه، به سود الاهلی پنالتی گرفت. درحالی‌که پنالتی درست نبود‌.»

نه‌فقط کارشناسان داخلی بلکه کارشناسان خارجی نیز صحه گذاشتند بر اشتباه بزرگی که داور چینی مرتکب شد و شگفتی بزرگ آنجاست که داور چینی برای تأیید تصمیم خود، سراغ کمک‌داور ویدئویی نرفت تا ابهامات درباره اینکه چرا داور چینی یک ضربه پنالتی کاملاً نادرست را تقدیم الاهلی کرد، بیشتر شود.

شاید به قول علیرضا منصوریان، داوران چینی ذاتاً با تیم‌های میزبان مهربان و رئوف باشند؛ اما اشتباهی به این عظمت و وضوح تاکنون سابقه نداشته است، به خصوص اینکه داور امکان کمک‌گرفتن از داور ویدئویی را هم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->